Gaan we nog wat doen dit weekend?

RST-Smurf

V.I.P. Member
Vandaag rustig aan doen , tis immers vakantie :p .Morgen de wagen inladen en dan met de sleurhut naar Groebeek voor een weekje vertier :p
 

pro-detailer

Active Member
Vervelen niet, dat dit inmiddels de 8e zwarte tesla op een rij is wordt wat eentonig. gelukkig maandag een witte.
verder brengt het natuurlijk ook een hoop, als ik kijk wat Detail Today gegroeit is sinds in sept 2013 de eerste tesla aankwam dat had ik nooit durven dromen.

inmiddels heb ik een super uitgeruste werkplaats en kantoor en staan er nog een aantal grote dingen op de planning voor het einde van dit jaar, zowel materiaal als nieuwe ontwikkelingen.

ik heb het na mijn zin nu nog erg druk met gewoon een fulltime baan er naast. maar dit bied ook de ruimte nog even goed te investeren.
 

ShuttersPeet

V.I.P. Member
Vandaag een dagje werken, nou ja... aanwezig zijn ;) Ze komen onderhoud geven aan wat machines op de "zaak". En das een mooie gelegenheid om weer eens wat aan de A4 te doen, aangezien ik de A4 lekker binnen kan zetten. Het plan is om licht te polijsten met de Bigfoot, witte pad en de Diamond Gloss Ultra Fine. Daarna een rondje Surf City Barrier Reef en misschien daarna nog een rondje met de Sonax Xtreme Brilliant Shine Detailer. Ben benieuwd.

Goed weekend allen!
"Have a good one"!
 

Stefan

Administrator
Forumleiding
Vandaag weer een leuke workshop voor de boeg, we hebben een oude Impreza als lijdende voorwerp geregeld die wel een beetje aandacht kan gebruiken. Een perfect object dus waar de deelnemers zich prima op uit kunnen leven.
 

Kilometervreter

überspammer
Ik verwacht straks natuurlijk de nodig tips en trucs @Kilometervreter
Helemaal mee eens, zo'n diploma is prachtig maar wij willen tastbaar bewijs :)
Kijk dat zijn handige toevoegingen voor de september meeting. Je zult het best wel kunnen Leon, maar wij willen natuurlijk bewijs.

Geen enkel probleem, ben uiteraard meer dan bereid om daar wat te grillen tegen die tijd, hoeft allemaal de wereld niet te kosten en is ook nog eens gezelligheid verhogend!
Kom er maar in @FiveCX-5 , gaan we wat regelen?
 

Nieuwste berichten

Bovenaan