Nog wat gedaan!?

nicknameless

V.I.P. Member
@Svenn21,

die +/- 1200 euro is niet alleen voor het spuiten van de deur, maar ook de rest...

20140202_152214_zpsdq3pwx6c.jpg


20140128_171221_zpssk96aspn.jpg


Alleen de dorpel uitdeuken/trekken komt op ongeveer 5 uur werk á 80 euro ex btw per uur, dan nog het spuiten van de onderdorpel, deur, , stootstrip, uitwaaieren op voorschem en gedeeltelijk uitwaaieren achterscherm i.v.m. kleurverschil.
 

pro-detailer

Active Member
Mijn kever was een 1300S uit 1970 (43-34-PP) Kansasbeige....helaas geen foto van (oh ja toch, moet ik even digitaliseren...)



dan is dat één van de eerste met mcPherson........!!


ja ook dat klopt ;) ik wilde heel graag een cabrio maar de normale cabrio vind ik niet zo mooi dus is het een speedster geworden (ombouw). in de toekomst wil ik graag nog een 60,er kever een 1301 met torsie veren voor en achter.
 

FiveCX-5

V.I.P. Member
ja ook dat klopt ;) ik wilde heel graag een cabrio maar de normale cabrio vind ik niet zo mooi dus is het een speedster geworden (ombouw). in de toekomst wil ik graag nog een 60,er kever een 1301 met torsie veren voor en achter.

1301 ? die ken ik niet, wel een 1302......(net ff gegoogled : 1301 is geen officieel type.....torsievering is t/m 1300 en zelfs 1500)

Deze is idd mooier door de kleinere kap, de cabrio heeft zo`n lel van een kap achterop zitten, precies die oude schicht van O.B.Bommel..........
 
Laatst bewerkt:

ArjanD300

Premium Member
Zoek tocht naar Bosch aero twin ruitenwissers :-?
vandaag ervoor op pad geweest, nergens te koop...
Of schreeuwend duur nadat ze besteld moesten worden, best vreemd eigenlijk, stel je wisser gaat kapot en je moet NU nieuwe hebben ?

Uit eindelijk maar online besteld...


wel heb ik eindelijk weer goeie stadlampjes, dit keer Philips 6000k, had eerst de 4000k omdat dit heel dicht qua licht bij originele xenon moet komen.
helaas was toch net iets te gelig naast de xenon.

w9uzgj.jpg
 

Ketoembar

V.I.P. Member
Schipper:"Meneer, kunt u eens kijken naar mijn auto. Ik zie de laatste tijd zoveel spinnenwebben in de zon. Ik heb gehoord dat zoiets komt door een wasstraat, maar ik ga nooit door een wasstraat"

Ik: oke, gebruikt u misschien de borstel van de afspuitplaats?

Schipper: Nee, ik was mijn auto altijd tijdens het varen. Ik heb een mooie lange zwabber waarmee ik water naast het schip vandaan haal. Maar ik spoel hem altijd na met schoon water.

image.jpg


image.jpg

We gaan kijken wat we kunnen doen hoor

image.jpg


image.jpg


image.jpg

Wel erg veel orangepeel. Heb ik niks aan gedaan.
Volgens de eigenaar gooit hij de zwabber overboord, dus mochten jullie een zwabber zien liggen aan de waterkant dan weet je hoe dat komt.
 

Bijlagen

  • image.jpg
    image.jpg
    109,1 KB · Weergaven: 1

FiveCX-5

V.I.P. Member
orangepeelimage.jpg
Orange-peel ? waar dan ? :confused: :D
Tjee, het lijkt wel hamerslag.........is dit een Opel ? (aan die boemerang aan de zijkant dacht ik het wel......)

Netjes gedaan hoor..............:)
 

FiveCX-5

V.I.P. Member
Naamgenoot, toch zie je dat op heel veel (vooral ook dure auto`s.......) BMW, Jaguar, Audi, maar ook Hyundai en Toyota kunnen er wat van..........:( De Mazda heeft ook hier en daar last van dit fenomeen, niet veel maar toch hier en daar wat gebieden op de lak.......Het is wel zo dat gedurende de tijd dat de auto wat ouder wordt en wat meer gepolijst is, het effect langzaam verdwijnt, (alleen bij hele lichte peel...) Mijn vorige ride, de Renault Scenic is op de flanken steeds strakker geworden.......en niet te koste van de dikte van de lak.............(veelvuldig nagemeten met lakdiktemeter) maar dit voorbeeld van de Insignia op de hoeken van de motorkap.......is heel extreem , holy, het lijkt echt wel hamerslag.......:eek:
 

Ketoembar

V.I.P. Member
Wat ik wel erg mooi vind bij deze lak is de "flakepop".
image.jpg
Als je deze vergelijkt met de eerste foto. Lak was wel redelijk zacht.
 

BlackPassat

V.I.P. Member
@Ketoembar die is er flink van opgeknapt. Zo heb je eer van je werk.
@Marcel mooi gezegd "net hamerslag".;)
Ik geloof gelijk dat je Scenic er in de loop van de tijd mooier op werd toen jij hem onder handen had. Maar de bewering dat orangepeel verdwijnt door te polijsten durf ik te betwijfelen. Misschien maar eens lekker over doorbomen in september.
 

ArjanD300

Premium Member
Welke fitting Arjan en welk type ? Ik zoek die ook nog..............
bij de 6 is het T10 ;)

deze:
zc.jpg


Ze zijn er dus in 4000K, 6000K, 6700K en dacht 8000K
Let wel !!!! ik heb geen canbus (krijg geen melding bij defect lampje) als dat wel zo is moet je een duurdere versie nemen die dus canbus geschikt is, anders doen ze het niet...
 

FiveCX-5

V.I.P. Member
Maar de bewering dat orangepeel verdwijnt door te polijsten durf ik te betwijfelen. Misschien maar eens lekker over doorbomen in september.

Lichte, heel lichte orange-peel Johan, niet zoals op de Insignia.......echt het wordt er minder van (vind ik dan hoor...)
 

Cavemania

V.I.P. Member
Zo weer heel wat bij gelezen op het forum. Ben weer aan het werk en de vrouw ook dus minder tijd voor de fora. Dan wordt er in een dag of 4 á 5 veel gepost op het forum.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan