wat is je laatste aanwinst?

Cavemania

V.I.P. Member
HTC-One-M9_Silver_Left.jpg


Komt komende week binnen, een HTC One M9
 

Cavemania

V.I.P. Member
Dit wordt ook de 4e HTC voor mij. Na de Desire, Sensatie, One nu deze. Vanavond besteld en morgen in huis. Moet niet gekker worden. Dus morgenmiddag maar thuis blijven, ook zo sneu voor die bezorger dat ie voor niks hier moet komen.
 

Kilometervreter

überspammer
Fraai @Stefan! Ja die ssd schijven zijn echt een uitvinding, al een tijdje ééntje in mijn PC zitten met Windows daarop geïnstalleerd, laptop staat eigenlijk altijd in standby zodat ik snel het wwforum op kan :).
 

Stefan

Administrator
Forumleiding
Een goed functionerende DAP500, dankzij de geweldige service van Stefan! TOP!! De auto van de klant is nu op tijd klaar! Echt geweldig! Nogmaals hartelijk bedankt voor de geweldige service van vanmiddag!! :):)
Was een kleine moeite hoor, in ieder geval graag gedaan!
 

subarke

Active Member
vandaag begon mijn hogedruk van karcher te lekken en drukverlies te hebben na 10jaar dienst om de auto te wassen en tuinklusjes te doen enz...
dus ben ik naar de winkel gereden om een nieuwe karcher ik heb de k4 gekocht met 130bar en 1800watt watergekoelde motor dat zal hopelijk een beter resultaat geven dan mijn vorige lichtere hogedrukje waar ik ook al goei werk kon mee leveren :)
 

Nieuwste berichten

Bovenaan