wat is je laatste aanwinst?

FiveCX-5

V.I.P. Member
Oh ja, ook nog een spiegelmodule gemonteerd, bij het op slot doen van de wagen, klappen nu automatisch de spiegels in, bij het ontgrendelen niet, maar als ik start klappen de spiegels automatisch weer uit ! Daarbij blijven de bedieningsknopjes op de binnendeur gewoon intakt !!! Een prettig accessoire ! ;)
 

IbizaSigno

V.I.P. Member
Mooie updates Marcel. Valt mij trouwens op dat het lijkt alsof je niet zo actief (meer) bent op het forum. Klopt dat? Die spiegels zijn wel erg prettig.
 

FiveCX-5

V.I.P. Member
Ja , dat klopt wel een beetje, in de winter staan mijn detailkunsten een beetje op een laag pitje, maar goed nieuws ! Eind april staat een Kia Sportage bruin-metallic MY2012 op het programma.....dus werk aan de winkel !! Begin april ook wat mods aan de boot zoals 12 V plug-ins en geluiddemping onder de motorkap/bun aanbrengen, dus het feest gaat weer beginnen, trouwens bij wie niet ? Ik vind detailen bij een temperatuur van rond de 1 graad boven nul, helemaal niks......:(;)
 
Laatst bewerkt:

Kilometervreter

überspammer
Gisteren zijn schilders begonnen met het schilderen van de buitenkant van ons huis. Dit is de eerste keer in 35 jaar dat ik het laat verven, hiervoor altijd zelf gedaan om de drie jaar.
Alles wordt kaal gehaald en slechte plekken worden opgeknapt of vervangen.
Als het nu weer een keer professioneel gedaan wordt kunnen we er weer een jaar of 20 tegenaan, of niet @Addy ??
 
Laatst bewerkt:

Addy

V.I.P. Member
Nou...20 jaar is wel wat overdreven hoor Leon. Maar als alles kaal gemaakt wordt en er een geheel nieuw systeem op komt dan moet het goed komen. Ze adverteren wel met 10 jaar garantie maar dan moet je ook wel aan bepaalde voorwaarden voldoen die het dan weer duurder maken dat eerder schilderen weer voordeliger is. Ach...goed schoonmaken op zijn tijd en de volgende keer hebben ze minder werk om het bij te houden. Maar waarom moet alles kaal dan.
Jammer dat het uit de buurt is anders had ik het graag gedaan voor je.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan