Kerst & Oud en Nieuw

Stefan

Administrator
Forumleiding
Beste forumvrienden,

Zo net voor de kerst is hét moment gekomen om eens terug te kijken op het afgelopen jaar. 2016 was voor Waxworld een jaar om te onthouden met als hoogtepunt de verhuizing naar ons nieuwe bedrijfspand. Met je gezin verhuizen is al een hele opgave maar een bedrijf verhuizen is toch weer van een hele andere orde. Uitgangspunt voor ons was om de hele operatie zo te plannen dat onze gewaardeerde klanten er geen hinder van zouden ondervinden. En dat is zeker gelukt! Op vrijdagavond zijn de laatste pakketten vanaf de oude locatie verstuurd en maandagochtend waren we alweer volledig operationeel in ons nieuwe pand met de beschikking over de complete voorraad. Hiervoor zijn geen verhuizers ingehuurd maar dit hebben we volledig met de hulp van hele goede vrienden gedaan die ons én detailing begrijpen. Wie wil je anders je kostbare voorraden detailingproducten toevertrouwen? Daarna kwam natuurlijk het moment van puinruimen op beide locaties maar het uitgangspunt (geen hinder voor de klant) was volledig bereikt. In de periode na de verhuizing zijn we begonnen met het opbouwen van onze winkel, geen kleine showroom zoals we hadden maar een heuse detailing superstore waar alle producten die online in de webshop staan ook fysiek te vinden zijn.
Een aantal van jullie hebben onze winkel al bezocht en wij hopen in de toekomst hier nog veel meer leden persoonlijk te mogen begroeten.

De Waxworld forummeeting en Barbecue hebben we vanwege de verhuizing helaas dit jaar moeten overslaan maar wij beloven dat we in 2017 de nodige activiteiten zullen organiseren.

Graag willen we jullie allemaal een fantastisch kerst en een geweldige jaarwisseling toewensen. Voor 2017 wensen we jullie veel geluk, gezondheid én natuurlijk veel detailingplezier.

Team Waxworld
 

Waxy

Member
Jullie ook een fijne kerst en goed nieuwjaar toegewenst en dat de nieuwe locatie een enorm succes mag gaan worden!
 

Frans

V.I.P. Member
Bij mij staat het detailen helaas noodgedwongen nog steeds op een heel laag vuurtje, waardoor ik aan de branche weinig klandizie kan bieden.
Leuk te zien, dat jullie het inmiddels naar een nog hoger niveau hebben getild.
Bij de oude locatie was ik al zeer onder de indruk van de inrichting en organisatie, dus ik kan me enigszins voorstellen hoe het er op de nieuwe zal uitzien.
Ik wens jullie veel succes en dat die nieuwe jas lekker mag zitten.

Verder voor iedereen prettige feestdagen toegewenst en een voorspoedig 2017.
 

Cavemania

V.I.P. Member
Ook vanuit het hoge noorden wil ik een ieder hele fijne feestdagen wensen en een goed, gelukkig en vooral gezond 2017. Daarnaast wil ik het team van Waxworld de complimenten geven voor de goede en persoonlijke service en natuurlijk voor de stap die in 2016 gemaakt is naar een nieuwe en werkelijk schitterende locatie. Ik hoop dat jullie je dromen waar kunnen maken op de nieuwe locatie en we zien en spreken elkaar volgend jaar vast en zeker weer.
 

Denny84

Premium Member
Graag wil ik ook iedereen fijne feestdagen wensen en een gezond en glanzend nieuwjaar !!
Waxworld jullie bedankt voor de goede service afgelopen jaar en de goed georganiseerde clinics voor het Mercedesforum !
 

ShuttersPeet

V.I.P. Member
Ook ik wens iedereen hier hele fijne feestdagen, en alvast een mooi uiteinde en een heel mooi en gezond 2017.
En Stefan en Laura, bedankt voor alle gezelligheid en hèèrlijke bakjes koffie. Toevallig gisteren nog een bakkie gedaan en sind de laatste week is de koffie naar een nóg hoger plan getild.... Hèèrlijk;):D
 

JRM

Active Member
Allemaal fijne feestdagen!!!!
Ennuh @Stefan, zonder foto's it never happened!! ;)

..ik Kom zsm de nieuwe locatie bekijken. :)
 

Waxy

Member
Iedereen een fantastisch 2017 toegewenst en dat het een heel mooi jaar mag worden.
Happy-New-Year-2017-GIF-Images-for-Facebook-1.gif
 

Nieuwste berichten

Bovenaan