Nog wat gedaan!?

Cavemania

V.I.P. Member
Thnx, het is altijd leuk om te horen dat een ander het ook mooi vind wat je aan het bouwen bent. Ik had wel een plaatje in mijn hoofd maar dat moet ook gerealiseerd kunnen worden.
 

IbizaSigno

V.I.P. Member
Echt prachtig stukje werk @Cavemania !!

Het is al weer even geleden dat ik hier gepost heb. Daarnaast is het ook al even geleden dat ik uberhauot een wasmitt gevoeld heb of aan een shamooo gesnoven heb. Het wordt tijd. Onze autos hebben inmiddels de moderne kleur "asphalt grey" en de velgen zijn inmiddel "brake black". Wel hele hippe klehrsamenstelling die voor elk model werkt. :p alle gekheid op een stokje. Ze zijn te vuil om aan te zien. Als het weer zo ver is zijn jullie de eerste die het zien.

'Maar wat doe je dan met je vrije tijd?' Hoor ik jullie denken. Nou afgelopen maanden heb ik in de voorbereiding geleefd van de marathon van Amsterdam. Op 21 oktober heb ik uitgelopen in 3u55m33s. Wat een avontuur die 42,2 kilometer.
20181021_194757.jpg
Verder ben ik bezig met mijn studie die ik in februari hoop af te ronden, mijn gezin en een nieuwe functie. Ik kan wel zeggen dat het schoonhouden van de autos eventjes geen prioriteit geniet. Wel jammer want het ia heerlijk om zo nu en dan een wax te smeren, mij te ergeren aan vogelpoep (en gek nu de auto vies is echt nooit meer vogelpoep erop).
Tot zo ver en ik probeer ook meer hier te zijn.
 

BlackPassat

V.I.P. Member
Dit weekend een start gemaakt met de winterwielenwissel voor de drie Passats hier in huis.
Inmiddels is mijn auto voorzien van de winterset, maar die gaan er weer af omdat @blackpassatjunior deze graag op zijn CC wilde hebben ivm APK.
De wintervelgen van Kenneth's auto hebben we op de auto van @Glenn geprobeerd maar de lappen van 245 liepen ondanks de spoorverbreders wat aan. Die zijn er dus ook weer af, en een andere set gemonteerd. Ik vond het wel een erg dikke combinatie.
winterset 18 Kenneth.jpg

De zomersets die eraf komen worden natuurlijk eerst netjes gemaakt en op spanning gebracht voordat ze in de opslag gaan. De selfmade Magic Elixer bewijst hier ook prima diensten.
zomerset 18 pilotsport4.jpg
Bigboi is goud waard met velgen drogen.

Ja zo kom je het weekend wel lekker door met sleutelen.
 

5T-3F-4N

V.I.P. Member
Vandaag weer een stap verder naar klaar. Alleen de boeiplanken nog afmaken en nog een aansluiting van de oude naar de nieuw muur. Daarna is ie aan de buitenkant helemaal klaar. Vandaag de schuiframen geplaatst. Klus leek moeilijker dan hij was. Was wel een zware klus. Ramen van 2m2 van 10mm dik veiligheidsglas.
Dat is fraai geworden!
 

5T-3F-4N

V.I.P. Member
Leuke bezigheid om een leaseauto uit te mogen zoekt @5T-3F-4N. Ben benieuwd naar je uiteindelijke keuze.

Nice!
Ik ben uiteindelijk voor een nieuwe Focus Mk4 gegaan. Nou heb ik niet de luxe van 'alles kunnen kiezen dat binnen budget valt', maar mag ik kiezen uit een aantal merken.
Mégane ben ik een beetje op afgeknapt vanwege het interieur. De Focus vond ik eigenlijk het lekkerst rijden. Gezien de ervaringen met een Focus Mk2 van een paar jaar geleden was voor mij de keuze snel gemaakt.
Vorige week vrijdag de knoop doorgehakt, de Focus is een hele goede auto maar de Ceed heeft toch meer waar voor z'n geld, terwijl die niet of nauwelijks onder doet qua rijgedrag voor de Focus.
Mijn werkgever heeft zelfs alles al in gang gezet :).
 

Cavemania

V.I.P. Member
Vorige week vrijdag de knoop doorgehakt, de Focus is een hele goede auto maar de Ceed heeft toch meer waar voor z'n geld, terwijl die niet of nauwelijks onder doet qua rijgedrag voor de Focus.
Mijn werkgever heeft zelfs alles al in gang gezet :).

Benieuwd hoe de Ceed gaat bevallen. Je weet het pas echt als je er een tijdje in gereden hebt. Hou je ons op de hoogte.

En bedankt voor het compliment op het bouwwerk
 

Nieuwste berichten

Bovenaan