Oh je eet alleen?Dit stukje weegt 2.8 kg trouwens.....
Oh je eet alleen?Dit stukje weegt 2.8 kg trouwens.....
ik zat eigenlijk op jou te wachten.........maar ja ik kon me weer niet bedwingen...Oh je eet alleen?
Ziet er goed uit @BlackPassatOndanks dat we alweer een eind op weg zijn in het barbecueseizoen wordt er maar weinig gepost in dit draadje.
Gisteren een zeer geslaagde bbq gehad met goede vrienden. Het was wel een klein beetje spannend omdat de gloednieuwe Weber Kettle Premium 47 cm. voor de eerste keer werd ingezet. Het is dan toch altijd een beetje proberen. Gezien de reacties lukte het niet slecht.Bekijk bijlage 12450
Het roken heeft het meeste effect als je vlees er net op ligt en nog "open" is zodat de rooksmaak er goed in kan trekken.Weinig rook, maar je ziet de takjes in eerste instantie 'zweten'. Na verloop van tijd heb ik ze maar op de hete kooltjes gelegd en toen kwam er even rook genoeg af.
Ze begonnen in elk geval niet te branden, maar zijn mooi opgesmeuld.