Het grote WW BBQ topic

BlackPassat

V.I.P. Member
De weersvooruitzichten zien er goed uit voor volgende week.
Daarom is de Weber alvast tevoorschijn gehaald, weer in elkaar gezet en even door @BlackMassat met Professional Polish opgebuft.
Prima seizoensopener: Twee beenhammetjes liggen alvast klaar. Hopelijk kunnen ze er donderdag of vrijdag op.
 

Mrkawa

Active Member
ik heb me eerste goeie bbq er al opzitten.
begonnen met mijn eerste pulled pork van 1.5 / 2 kg was goed gelukt al zeg ik het zelf! uurtje of 8 mee bezig geweest
 

Blue Raccoon

New Member
Vrijdag en vandaag weer lekker ge-bqq met het gezin :)
gewoon lekker eenvoudig, wat kippetjes en hamburgers...
met heerlijk salade's en stokbrood...
 

BlackPassat

V.I.P. Member
Lekker bezig Smurf.
Ik stook de Weber ook nog regelmatig op maar ik vergeet dan hier het resultaat te posten. De reacties aan tafel over het resultaat zijn eigenlijk het belangrijkst voor de hobbystoker.
Eet smakelijk.
 

BlackPassat

V.I.P. Member
Via dit topic heb ik een hele tijd geleden al eens kennisgemaakt met de varkensnek. Dat was toen om een pulled pork te maken op de Weber.
Nu had ik in de vriezer nog een procureurtje liggen van iets meer dan een kilo.
Deze keer niet op de barbecue gegaan maar een Brabants Stoverijke gemaakt met procureur en La Trappe DubbelIMG-20181229-WA0075.jpg
 

Mrkawa

Active Member
ik had met kerst..oke het i alweer even geleden maar toch!
2 tomahawk steaks van 1 kg. medium als compromi omdat een deel rare wou en de rest well done..
2 racks spare ribs gerookt met kersen hout
1.5kg pulled prok

20181224_084136.jpg 20181224_090112.jpg 20181224_195502.jpg

IMG-20181227-WA0002.jpg IMG-20181227-WA0004.jpg

20181225_142059.jpg
20181225_160555.jpg
na 3 uur smoke, ingepakt en daarna nog 2 a 3 uur ingepakt door late bakken tot het vlees zo van het bot valt
IMG-20181227-WA0001.jpg
 

BlackPassat

V.I.P. Member
Ziet er heerlijk uit zeg.

Maar er moet me toch iets van het hart, je zegt:
2 tomahawk steaks van 1 kg. medium als compromis omdat een deel rare wou en de rest well done..

Dus eigenlijk heb je nu bereikt dat er helemaal niemand zijn vleesje precies had zoals hij het graag wilde?
 

Mrkawa

Active Member
gister weer 1.5/2kg pulled pork en een rib rack bereid! heerlijk

20190114_164421.jpg 20190114_204723.jpg IMG-20190115-WA0000.jpeg

en ribs alleen dat hij in de rub staat en een filmpje dat het vlees zo van het bod valt maar daar hebbe we weinig aan..

20190114_170243.jpg
was hem weer!
 

Nieuwste berichten

Bovenaan