Recente inhoud door Srt4

 1. Srt4

  Nieuwe forum software

  Ik ben er natuurlijk ook nog , niet zo actief als vroeger ( Ivm werk ) maar kijk graag zo nu en dan mee , alvast de beste wensen voor het waxworld team en alle leden. En hopelijk kunnen we in het nieuwe jaar weer iets leuks organiseren.
 2. Srt4

  GRAPHENE SPRAY COATING

  Jongens doeslief
 3. Srt4

  Poets'm'op

  Goed bezig
 4. Srt4

  Muziek

  Mijn setje kef reference 203,2 gaat ook maar tot 40 hz , maar krijgt ondersteuning van een Rel storm 5 , en als de vrouw des huizes en de buurman niet thuis zijn , gaat de Svs sb 4000 aan , dan breekt de hel los kwa bass .
 5. Srt4

  Muziek

  Die elak boxjes daar komt een heel mooi geluid uit , ik kende heel het merk niet tot een jaartje of 2 geleden niet eens . Mijn buurman heeft ze ook ( maar dan een wat groter model ) Daar heb ik ze voor het eerst gehoord , aangesloten op een buizen versterker en een platenspeler , Ja voor...
 6. Srt4

  Muziek

  Klinkt als een leuk setje , ben ook meer fan van stereo, puur natuur zoals het hoort , Veel plezier met je nieuwe setup .
 7. Srt4

  Lake country, Makita en andere (forced) dual action polishers

  Daar ga je geen spijt van krijgen , is een top machine
 8. Srt4

  Plasti-dip verwijderen gemakkelijke manier?

  Zandstralen schijnt ook prima te werken ,,, Geintje nartuurlijk ,,, maar een vriend van mijn die was er klaar mee en heeft ze laaten stralen en gelijk opnieuw laten spuiten ,,,,
 9. Srt4

  Foam lance en de meegeleverde sproeiers

  Ooo dat is om de hoek van Barendrecht
 10. Srt4

  Decemberdeals 2018

  O jeee , me favoriete spulletjes -20% ,,,, Dat word morgen de rantsoenen nakijken
 11. Srt4

  BlackPassat: 19 inch Mallory in de coating

  In mijn 2,4 turbotje heb ik ook een catch-can gemonteerd , en kan je vertellen dat ik iedere keer weer schrik als ik hem aftap , wat een zwarte drap komt daar uit zeg . Terwijl de motorolie gewoon mooi goudbruin is .
 12. Srt4

  Goede bandenzaak

  Aaai ,,,,altijd zonde Tom . Wij onze best doen om alles netjes te houden dan krijg je dit , Ik benader bandenboeren ook zo ongeveer als Johan .
 13. Srt4

  Voorstelrondje Mark

  Welcom mark , groeten van mark
 14. Srt4

  SEMA 2018

  Toppie
 15. Srt4

  Lake country, Makita en andere (forced) dual action polishers

  Ik lees net dat Stefan de eerste Rupes lhr 15 mark 3 voor me opzij leg ,,,, dus me Rupes lhr 15 mark 2 word misschien overbodig tzt

Nieuwste berichten

Bovenaan