Rafelende stoelen na drill brushen

ReneHuizing

New Member
Hallo Allemaal,

Vandaag heb ik de stoelen van mijn auto geprobeerd te reinigen, maar de bekleding begon na het drill brushen behoorlijk te rafelen. Heeft iemand een idee waar het mis gegaan kan zijn?

Ik heb de meest zachtharige drill brush gebruikt die ik kon vinden (bij een andere leverancier)
Ik heb een 1:10 APC oplossing gebruikt (MZR van Koch Chemie), de bekleding ermee ingespoten en vervolgens met de drill brush zacht ingewerkt.

Daarna heb ik met een waterstofzuiger alles goed droog gemaakt en uitgezogen.

Ik snap helaas niet helemaal waar het fout is gegaan.
Hopende op jullie hulp, tips en ideeën!

Groeten,
Rene
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Stefan

Administrator
Forumleiding
Mehrzweckreiniger is trouwens wel een pittige reiniger die tot 1:50 kan worden verdund. Was de bekleding zo vies dat je bewust hebt gekozen voor dit product in combinatie met de sterke mengverhouding?
 

ReneHuizing

New Member
bedankt voor je reactie Stefan. het gaat om stoffen bekleding met een flink hardnekkige, bruingrijze vlek inderdaad. Ik heb het eerder met een 1:50 verdunning geprobeerd en zonder drill brush, maar de vlek kwam vrij vlot weer terug, vandaar de 1:10 verdunning. vooralsnog is de vlek weg, dus het heeft zijn werk wel goed gedaan. Alleen het probleem met de rafelende stof is me nog een raadsel.
 

ReneHuizing

New Member
Dag Stefan,

Excuus voor de late reactie! I.v.m. vakantie niet eerder een foto kunnen maken. De foto heb ik toegevoegd in de bijlage. Ik had helaas voordat ik de foto heb gemaakt al met een scheerapparaatje de meeste rafels weggehaald. Alsnog is te zien dat het nog steeds rafelig is.

Groet,

Rene
 

Bijlagen

  • Screenshot_20221007-185826_Gallery.jpg
    Screenshot_20221007-185826_Gallery.jpg
    73,7 KB · Weergaven: 14

Nieuwste berichten

Bovenaan