2022 car pro producten

Fuut-Fuut

New Member
Zeer benieuwd naar de nieuwe car pro producten voor 2022, hier een linkje naar Pan the organizer waarin hij de nieuwe producten even door neemt.
Heb al een kleine demo mogen zien van de retyre. En alles is al te te koop bij Waxworld natuurlijk. Zo maar eens een bestelling plaatsen om de InnerQD te proberen en de glass wash mitt.
 

Stefan

Administrator
Forumleiding
Alles staat inderdaad al online, het wachten is nog op het moment dat de container bij ons binnen gaat komen. We hopen eind januari / begin februari maar helaas zijn de verwachte aankomsttijden van containerschepen de laatste tijd niet echt heel betrouwbaar gebleken. We wachten even af dus.
Zelf hebben we wel al ervaring met de producten omdat wij voortijdig al samples ontvangen om te testen en terug te koppelen aan CarPro. Retyre werkt echt geniaal goed en ook de InnerQD vind ikmeen echte aanwinst.
 

Stefan

Administrator
Forumleiding
We hopen dat de container aanstaande week in de haven aankomt, maar de ervaring leert dat we zomaar een dag van tevoren bericht krijgen dat de boot vertraging heeft. We juichen pas als de container bij ons wordt gelost ;)
 

Nieuwste berichten

Bovenaan