Angelwax QED

AndyVR

Member
Gezien ik door mijn voorraad quick detailers ben, ben ik op zoek naar wat nieuws.
Iemand ervaring met QD van Angelwax? Hier en daar lees ik er toch positieve verhalen over, al zijn de ervaringen erg schaars...

De detailers welke ik intussen gebruikt heb zijn: Gyeon ceramic detailer, BSD van Sonax en elixir van Carpro, alle 3 topproducten naar mijn mening. Elixir en ceramic detailer zijn erg gelijkaardig vind ik al presteert BSD beter maar is dan weer veel minder glad en moeilijker in het aanbrengen/verwerken, wat een QD dan net wel hoort te doen vind ik.
 

Dirk Post

Premium Member
Ik heb de Angelwax ook.
Zeer tevreden mee!
Doet niets onder voor welk andere QD dan ook.
Verwerking is super, met zeer hoge glans factor.
 

Tim Krijgh

Premium Member
Forumleiding
Zowel de normale QED als de Enigma QED zijn toppers! De QED op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en de Enigma biedt een bijzonder goede bescherming voor een quick detailer.
 

AndyVR

Member
Bedankt voor de reacties heren!

Kan er nog iemand de vergelijking maken met bijvoorbeeld Elixir van Carpro, als dit al een goede vergelijking is? Pro's en contra's?

Waarom zou ik bijvoorbeeld voor QED of QED enigma kiezen i.p.v. Elixir?
 

Tim Krijgh

Premium Member
Forumleiding
De Enigma QED en Elixir zijn beiden op keramische basis, dus deze zijn prima te vergelijken. Persoonlijk vind ik de quick detailer van Angelwax wat makkelijker te verwerken, maar toch gebruik ik Elixir van CarPro. De glans en hydrofobiteit hiervan is simpelweg geweldig!

Het verschil in gebruiksvriendelijkheid is nihil. Wanneer je zulk soort spray detailers/waxen/sealants naloopt met een 2de (droge) doek zijn ze naar mijn mening allemaal makkelijk streepvrij te verwerken.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan