Geplande workshops Waxworld

Tinus

Active Member
He @Danny091283 mocht je nog de gelegenheid hebben dan is de workshop zeker aan te raden. Ik heb hem afgelopen zaterdag gevolgd en heb er heel veel van geleerd, en het is ook nog eens hartstikke gezellig.
 
Laatst bewerkt:
Dat wou ik idd ook net vragen. Ik ben van plan om me 11 juli aan te melden.
Ik heb wel een klein beetje ervaring met polijsten, maar wat extra training kan nooit geen kwaad.
Is er ook eigenlijk een mogelijkheid om wat producten mee te nemen? Ik heb oa nieuwe tire dressing nodig.
 
Ik ben in het verleden wel eens naar een meeting geweest van een ander forum, maar daar werd echt weinig uitgelegd. Het was toen meer een gezelligheidsdag dan echt een workshop helaas.
 
Het was wel bij het bedrijf waarvan de site en het forum zijn. Dan zou je toch wel wat meer mogen verwachten dan alleen maar ff mogen foamen en een shampoo uit proberen.
 

IbizaSigno

V.I.P. Member
Ja als je het zo stelt wellicht. De context is alles. Dus om een goed beeld te kunnen vormen is een zo volledig mogelijk beeld nodig. Wat was de intentie van de workshop, wat waren je verwachtingen etc?
 

Black Widow

V.I.P. Member
Ik ben in het verleden wel eens naar een meeting geweest van een ander forum, maar daar werd echt weinig uitgelegd. Het was toen meer een gezelligheidsdag dan echt een workshop helaas.

Zoiets heb ik in het verleden helaas ook meegemaakt bij een workshop machinaal detailen van een andere webshop. Een gestructureerde cursusinhoud was er niet. Net zoals eigen praktijk momenten. Producten uitproberen kon weer wel. Gezelligheid was +, het leerelement helaas -. Als het om de hoek was geweest was dat niet zo'n punt maar ik moest er een paar uurtjes voor rijden.
 

maupie00

Active Member
Ik ben al bij veel meetings geweest, altijd gezellig en gratis, maarja iets leren:confused:o_O

De 30e heb ik echter workshop deel 1 gevolgd en ondanks dat ik me redelijk goed had ingelezen in het wassen van de auto toch weer iets kunnen leren;) en nog eens een gezellige dag gehad ook.

Heb nu al zin in de 13e voor workshop 2;)
 

Cavemania

V.I.P. Member
Zoals ik de workshop heb meegemaakt wordt er op één auto een en ander gedemonstreerd en getest. Je zal dus het geluk moeten hebben dat jou auto wordt gekozen. Maar als je de workshop gevolgd hebt weet je alles en kan je het de volgende dag thuis in alle rust in de praktijk brengen.
 

Stefan

Administrator
Forumleiding
We werken inderdaad aan één auto (althans met workshop I) en daar zijn we de hele dag zoet mee, er is dus geen tijd om je eigen auto te wassen. Wij besteden lieverd de tijd aan de zaken die belangrijk zijn met het detailen zodat iedereen op een goede manier zelfstandig thusis aan de slag kan.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan